Kwaliteit – Reinieren Tandarts bv – Etten-Leur

Kwaliteit

Kwaliteit

Uw mond en uw mondgezondheid zijn belangrijk voor een goed gevoel, zelfvertrouwen en algehele gezondheid. Daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze mondzorg. Niet alleen de behandelingen maar ook de te gebruiken materialen en administratie dienen te voldoen aan die kwaliteitseisen.

De praktijk staat dan ook geregistreerd in het kwaliteitsregister tandartsen (KRT) wat inhoudt dat wij regelmatig onze vakkennis updaten en praktijkrichtlijnen van de beroepsvereniging en andere wetenschappelijke verenigingen naleven.

Onze tandartsen zijn BIG geregistreerd. Dit register verleent duidelijkheid over de bevoegdheid van de zorgverlener.

 

Daarnaast is de praktijk ISO 9001 gecertificeerd. Dit houdt in dat onze praktijk steeds zorgt voor het verhogen van de klanttevredenheid, door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op onze diensten.

In januari 2019 is onze praktijk opnieuw getoetst in verband met ISO 9001 door Roozeboom Consulting. Wij zijn er trots op om opnieuw het certificaat te behalen waaruit blijkt dat wij voldoen aan de kwaliteitsnormen die worden gesteld aan tandartspraktijken.

Ook uw mening is erg belangrijk om de kwaliteit te kunnen bieden die u wenst. Heeft u suggesties om u beter van dienst te zijn? Laat het ons dan weten.

Dit alles met als uiteindelijke doel u te laten stralen met een gezonde lach.